Fysiotherapie is een medisch contact beroep en zal daarom gedurende de lockdown sinds 15 december 2020 open blijven! U kunt nog steeds in de praktijk komen voor een behandeling of via een video consult vanuit huis fysiotherapeutische behandeling ontvangen. In de praktijk hebben we alle nodige hygiënische maatregelen getroffen, dus indien u of een van uw huisgenoten GEEN symptomen heeft/hebben die kunnen wijzen op COVID-19 bent u van harte welkom in de praktijk. Sinds de aanscherping van de landelijke maatregelen van december 2020 is het verplicht om een mondkapje te dragen binnen het gezondheidscentrum.

U kunt telefonisch 0302888573 of via de mail fysiotherapie@gezondsgu.nl  of via de website een afspraak bij ons maken. Gelieve deze afspraak te annuleren indien:

  •  U een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden celsius)
  • U de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen heeft gehad
  • Een van uw huisgenoten/gezinsleden koorts en/of benauwdheidsklachten heeft
  • Er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld

Ook zal de afspraak worden geannuleerd als uw behandelend therapeut een van de bovenstaande symptomen vertoont.

Wij zien weer uit naar uw komst in de praktijk. Heeft u behoefte aan fysiotherapie op afstand dan is dit nog steeds mogelijk middels videobellen!

Team Fysiotherapie