Fenne Folkersma

Oefentherapeut Cesar & Psychosomatisch oefentherapeut (i.o.)

BIG-nummer:

f.folkersma@gezondsgu.nl

Hoi! Ik ben Fenne Folkersma, al 5 jaar werkzaam als Oefentherapeut Cesar en sinds maart 2023 ook bij Gezondheidscentrum Lunetten. Als oefentherapeut help ik je met houding- en bewegingsklachten, terugkerende of chronische klachten en help ik je om pijnklachten niet alleen te verminderen, maar ook in de toekomst te voorkomen. Als Slaapoefentherapeut kan ik daarnaast helpen bij inslaap- of doorslaapproblemen en als semi-prof danser kan ik je ook bij dansgerelateerde klachten van dienst zijn. 

Sinds september 2022 ben ik ook in opleiding tot Psychosomatisch Oefentherapeut. Dit betekent dat ik je ook (nu al) kan behandelen wanneer stress, burn-out, trauma, verlies, mentale problemen, of andere levensgebeurtenissen leiden tot lichamelijke (pijn)klachten. Dit doe ik door middel van ontspanning, bewustwording, actieve oefeningen, wandelingen en gespreksvoering. Dit kan ook ingezet worden als je al onder behandeling bent bij bijvoorbeeld POH of psycholoog, vaak vult de Psychosomatische Oefentherapie de behandelingen dan juist mooi aan met lichaamswerk. 

Tijdens de behandelingen werken we altijd samen om de klacht/hulpvraag op te lossen, zodat je ook in de toekomst grip hebt op jezelf.

In mijn vrije tijd houd ik ook van bewegen, vaak in de vorm van dans, boksen, crossfit, fitness of activiteiten in de natuur! 

Ik ben werkzaam op de woensdagen, wellicht tot dan! Mocht je niet zeker weten of Oefentherapie ook voor jouw klachten helpend kan zijn, schroom dan niet om te bellen of mailen naar de praktijk.