Anne van Lobenstein

Kinderfysiotherapeut, Algemeen fysiotherapeut

BIG-nummer: 59924973404

A.vanlobenstein@gezondsgu.nl

Mijn naam is Anne van Lobenstein. Ik werk sinds februari 2020 als algemeen fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut i.o. binnen de Stichting Gezondheidscentra Utrecht. Ik heb in de zomer van 2018 met veel plezier mijn afstudeerstage bij deze praktijk gelopen waarna ik het eerste halfjaar van 2019 hier tijdelijk aan de slag ben gegaan als fysiotherapeut voor een waarneming.

In 2019 ben ik ook gestart met de masteropleiding kinderfysiotherapie omdat deze specialisatie mij trekt omdat ik het erg leuk vind om met kinderen te werken. Doordat je creatief en spelenderwijs bezig bent binnen de kinderfysiotherapie is elke dag anders en zorgt dat ervoor dat ik hier altijd energie uit haal.

Ik ben een echte team-player en voel mij snel betrokken bij mensen waardoor ik het leuk vind om in een gezondheidscentrum te werken. Als (kinder)fysiotherapeut heb je namelijk een hele belangrijke rol in het helpen en begeleiden van cliënten wat ons vak uitdagend en leuk tegelijkertijd maakt. Dit hoop ik graag over te brengen op anderen met veel enthousiasme.